Universul colorat

Acest blog are rolul de a publica online "stuff'urile" pe care le realizam si le gasim din ce in ce mai atractive si cautate in Romania. Totodata dorim sa cream un Univers propriu plin de culori vii si calduroase. Cel mai perceptibil caracter al simbolismului culorilor este universalitatea sa, puterea de a se constitui in suport al gandirii simbolice fara efort, fara delimitare geografica, la toate nivelele fiintei umane si ale cunoasterii: cosmologic, mitologic, psihologic, mistic, conventional, cromatologic, etc.. Exista culori calde si reci care calmeaza, linistesc, coborand tensiunea, regularind pulsul, culori vesele, triste, cromatice, acromatice, etc... Haide'ti sa cantam si sa coloram in armonie si veselie!!!

vineri

Pictura Desen

    Aceasta este poate cea mai frumoasa postare deoarece invioreaza cu putere maxima atmosfera unei "cutii"... Pictura, desenul pe, vitrine, pereti, camere de copii, spatii de joaca, gradinite,crese, spatii culturale, casa ta, pensiuni, cabinete, saloane, restaurante, cafenele si lista poate contiuna... Pictura si desenul in spatiile subliniate mai sus, sunt ultimul trand in Romania  in materie de amenajari si decoratiuni interioare. Fie ca este vorba despre o pictura abstracta, moderna, un peisaj sau o decoratiune florala. Ce este drept a ajuns cam greu la noi, in strainatate veti observa ca peste 60% din populatie si'a personalizat locuinta, spatiul comercial [...] cu pictura si desen. Numerele date sunt bazate pe un sondaj de opinie si numarul tot creste. La fel si in Romania numarul persoanelor interesate este in crestere, 3 din 5 aleg sa aseze in casa o decoratiune cu tenta naturala(chiar si un mic copacel, frunze etc)
   Ex- Camera copilului: Cele mai solicitate personaje sunt: Alba ca Zapada si cei 7 pitici, Bambi, Cartea Junglei, Mickey si prietenii, Spiderman, Car's... si ex. pot continua!!!!
   Desenele pe pereti  sunt realizate in vopsea lavabila, nu se sterg, nu se ia pe haine. 
   Despre proiecte-  alegerea va apartine in totalitate, iar sprijinul si cunoasterea noastra va v'or insoti pe plan final.
 Nu cred ca trenuie detaliata mai mult de atat aceasta activitate,. suntem siguri ca imaginatia oricui poate vedea un spatiu mult mai frumos cu pictura sau desen, iar de multe ori chiar necesara amplasarea lor in anumite  "cutii" intr'un mod creativ, viu!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu