Universul colorat

Acest blog are rolul de a publica online "stuff'urile" pe care le realizam si le gasim din ce in ce mai atractive si cautate in Romania. Totodata dorim sa cream un Univers propriu plin de culori vii si calduroase. Cel mai perceptibil caracter al simbolismului culorilor este universalitatea sa, puterea de a se constitui in suport al gandirii simbolice fara efort, fara delimitare geografica, la toate nivelele fiintei umane si ale cunoasterii: cosmologic, mitologic, psihologic, mistic, conventional, cromatologic, etc.. Exista culori calde si reci care calmeaza, linistesc, coborand tensiunea, regularind pulsul, culori vesele, triste, cromatice, acromatice, etc... Haide'ti sa cantam si sa coloram in armonie si veselie!!!

marți

Intrebari frecvente

1. Ce culori sunt folosite pentru picturile pe pereti?
  Calitatea exceptionala a materialelor folosite pentru picturile pe pereti sunt traduse prin culori acrilice Louvre-France conform cu standardul european ASTM D 4236, acreditate de catre ACMI (Art&Creative Materials Institute Certified), dar si culori/vopsele lavabile, care nu se sterg, nu se spala  si se manifesta exact ca un var lavabil. Aceste  culori nu sunt toxice pentru adulti, copii sau bebelusi si prezinta o rezistenta foarte mare in timp. Sunt culori inodore/outdoore se lucreaza si dilueaza pe baza de apa iar timpul de uscare este de cateva ore. In cazul in care ati murdarit peretele, se poate sterge cu apa fara sa distrugeti pictura


2.Cât timp dureaza realizarea unei picturi murale?

  Timpul de executie pentru o pictura murala variaza in functie de concept, proiectul ales de client, complexitatea picturii si suprafata peretelui. Pentru un perete complet, de obicei, timpul de lucru estimat este intre 5-7 zile, in cazul realizarii unei picturi pentru intreaga camera timpul de lucru este ceva mai mare. Evident, perioada de lucru depinde, de timpul dispus din partea clientului si de complexitatea acestuia.

3.De ce este nevoie pentru a face o schita a proiectului de pictura murala?
  Daca sunteti interesat sa demaram in mod ferm o pictura pe pereti, puteti trimite o "harta" a camerei, mai exact poze cu spatiul in care va fi realizata pictura murala, in care sa specificati dimensiunile precise de înaltime si latime a peretelui (peretilor), luand in calcul si spatiul delimitat de ferestre si usi.  

4.Utilizati sabloane in realizarea desenelor pe pereti?
  Da si Nu... In realizarea picturilor pe pereti sunt. picturi murale autentice pictate în întregime de mâna de catre artist, accentul punandu-se pe experienta noastra vasta, astfel incat tehnica utilizata devine subtila si rafinata pentru a crea medii artistice realiste.
 Cele mai utilizate sabloane sunt figurile geometrice, nu folosim proiectoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu