Universul colorat

Acest blog are rolul de a publica online "stuff'urile" pe care le realizam si le gasim din ce in ce mai atractive si cautate in Romania. Totodata dorim sa cream un Univers propriu plin de culori vii si calduroase. Cel mai perceptibil caracter al simbolismului culorilor este universalitatea sa, puterea de a se constitui in suport al gandirii simbolice fara efort, fara delimitare geografica, la toate nivelele fiintei umane si ale cunoasterii: cosmologic, mitologic, psihologic, mistic, conventional, cromatologic, etc.. Exista culori calde si reci care calmeaza, linistesc, coborand tensiunea, regularind pulsul, culori vesele, triste, cromatice, acromatice, etc... Haide'ti sa cantam si sa coloram in armonie si veselie!!!

vineri

Caricaturi

 Despre Caricaturi...

Definitii Dex:
1. Reprezentare, mai ales în desen, a unei persoane sau a unei situații prin exagerarea unor trăsături, îndeosebi negative, cu o intenție satirică sau umoristică. Înfățișare ridicolă a unei persoane sau a unui obiect. Imitație nereusită, care denaturează originalul. 
2. Imagine a unei persoane sau a unei situații în care se exagerează în mod intenționat unele trăsături (de obicei negative) în scop satiric sau umoristic. Imitatie nereusită sau denaturată a unui original; parodie. Persoană sau obiect cu înfătisare ridicolă.

   Cam asta este tot ce trebuia sa aflati despre caricaturi. Ele au ca scop un cadou destul de amuzant si serios. 
   Am fost solicitati pt realizarea  unor caricaturi cu scopul: invitatii la nunta!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu